Eksklusive kaffeblandinger for ren nytelse

Kos deg med en perfekt kopp kaffe: Dette avhenger ikke bare av riktig tilberedning – kvaliteten på kaffen spiller også en viktig rolle. Derfor har vi laget fire egne blandinger som er perfekt tilpasset Miele kaffemaskiner. Da kan du lage både Espresso, Latte og andre kaffespesialiteter, alltid med de passende kaffebønnene. Mieles kaffesorter produseres med stor omhu, med høylandsbønner av svært høy kvalitet, som brennes skånsomt i trommel i et privat kaffebrenneri. Resultatet: En harmonisk og aromatisk kaffe som gir overraskende kaffeopplevelser. Alle kaffesortene våre er Fairtrade og økologisk sertifiserte* – du kan bestille dem i Mieles nettbutikk.
Miele Black Edition One for all
Kaffen blir alltid god med Miele Black Edition One for all: Den er fyldig i smaken og overrasker med en subtil fruktig nyanse. Blandingen av 100 % Arabica kan brukes til alt fra Café Crema til kaffedrikker med melk.
Miele Black Edition Café Crema
Konsentrert nytelse: I cremaen til en god kopp Café Crema når aromaen et høydepunkt. Med vår spesialblanding med en lett og balansert aroma skaper du en fyldig smaksopplevelse – fulgt av en blomstret fruktighet. Selvfølgelig av 100 % Arabica.
Miele Black Edition Espresso
Typisk aroma tolket på nytt: Med Miele Black Edition Espresso kan du lage nydelig og aromatisk espresso. Blandingen har en intensiv smak med en krydret, sjokoladeaktig nyanse – laget av Robusta og Arabica.
Miele Black Edition Decaf
Med Miele Black Edition Decaf lager du kaffespesialiteter på høyeste nivå, uten koffein. En spesiell biologisk prosess fjerner koffeinet fra kaffen spesielt skånsomt. Aromaen blir den samme – det smaker 100 % Arabica, Fairtrade og økologisk sertifisert*, slik som alle kaffesortene våre.
DE-ÖKO-001 ikke EU-landbrukUtstyr modellavhengig – bildene er eksempler