Hvilken designserie foretrekker du?

Vil du nyte aromaen fra ferskmalte bønner? Vil du selv velge dine yndlingssorter blant all verdens kaffe- og tesorter? Da er Mieles frittstående kaffemaskiner, CM6 og CM7, den perfekte løsningen for deg. Her kan du justere alle innstillingene til de passer perfekt til din egen smak. Alle frittstående kaffemaskiner fra Miele kan plasseres praktisk talt overalt i kjøkkenet, men også i stuen, i vinterhagen eller på andre steder hvor du ønsker å nyte en velduftende kopp kaffe med kun ett tastetrykk.
CM7
Miele CM7 er laget for alle som setter pris på god kopp kaffe eller te – og god design. Kabinettet er stilig og utformet som en klassisk espressomaskin med klare former. Den rene utstrålingen og høye materialkvaliteten gjør at CM7 tar seg godt ut både på kjøkkenet og kontoret. Den er tilgjengelig i stilig ObsidianSort og elegant BrilliantHvit.
CM Touch-betjening
Med det praktiske C-Touch-displayet er CM7 svært enkel og intuitiv å betjene. Med noen få trykk kan du velge og justere favorittdrikkene dine. Displayet har en klar hvit skrift på svart bakgrunn og er både diskret og svært enkelt å lese.
CM6
Selv den mer kompakte CM6 overbeviser med sin elementære design. Den karakteristiske designen understrekes av en attraktiv farget kontur og vil være et høydepunkt i ethvert kjøkken. Velg mellom fargene obsidiansvart, lotushvit og grafittgrå.
DirectSensor-betjening
DirectSensor-betjening med moderne touchbetjening gir høy komfort. Alle betjeningselementene er oversiktlig plassert på klartekstdisplayet med fire linjer, og gjør navigeringen både enkel og intuitiv. Du kan velge din favorittkaffe via ett av de fire hovedsymbolene, og deretter velge tilleggsfunksjoner fra tastene under displayet.
CM5
Den nye serien CM5 overbeviser med innovativ teknologi på innsiden og eksklusivt design på utsiden. Enten du liker diskret Grafittgrå, klassisk ObsidianSort eller lidenskapelig Bjørnebærrød: Den kompakte kaffemaskinen har nok plass for individualitet. Varianten i grafittgrå eller roségold med eksklusiv PearlFinish sørger for enda mer luksus.
Edel. Matt. Sort. – Hele fronten på vår premium-modell CM 7750 er av sort galvanisert aluminium. En uimotståelig vakker overflate, med karakter og særpreg – som fascinerer med skyhøy kvalitet. Galvaniserte fronter fascinerer også på CM 7350 i aluminium og på CM 7550 i CleanSteel.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler