Førsteklasses design og teknologi i storformat

Med utviklingen av de store innbyggingsapparatene av typen MasterCool setter Miele nye standarder. Førsteklasses design, fascinerende innovasjoner og uforlignelig komfort gir deg kjøle- og fryseskap i toppklassen. Med MasterCool kan du oppleve nytelse og komfort på en helt ny måte.
Imponerende utseende
Bare ved et blikk på det mektige MasterCool-skapet, kan du ane hvilken presisjon og engasjement som ligger bak valg og bearbeiding av de enkelte materialene. Et grenseløst fokus på detaljer gjenspeiles i et uforlignelig utseende.
Uovertruffen kvalitet
Perfeksjon begynner allerede med valg av riktige materialer. Førsteklasses glasshyller, ripefast plast og massive aluminiumsrammer kjennetegner den fremragende kvaliteten. Kunnskap og erfaring er viktige faktorer på veien mot førsteklasses produkter.
Perfekt design
De unike spesialfunksjonene i innredningen oppfyller alle ønsker. Horisontale linjer understreker den puristiske designen. De glatte, hvitlakkerte veggene er lette å rengjøre og passer perfekt med den refleksfrie belysningen.
Maksimal komfort
MasterCool kjøle- og fryseskap gir deg enestående komfort dag etter dag, med sine optimale muligheter for oppbevaring av mat, uttak av isbiter og vann i døren, glimrende belysning og enkle betjening. MasterCool kjøle- og fryseskap oppfyller de høyeste standarder på alle sine områder.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler