Automatisk dosering med integrert PowerDisk

Fremragende rengjøringsresultat
Opplev enestående rengjøringsresultater med vår innovasjon: Verdens første automatiske dosering med integrert PowerDisk heter AutoDos – utviklet av Miele. Vi har utviklet oppvaskmaskinen og vårt eksklusive pulvergranulat som et system perfekt tilpasset hverandre. Pulvergranulatet blir automatisk dosert avhengig av det valgte programmet – i eksakt påkrevd mengde og til optimalt tidspunkt. På denne måten er også gjentatt dosering innenfor et program mulig. I programmet Automatic måler en sensor skittenhetsgraden, og tilpasser doseringen tilsvarende.
Maksimal betjeningsfrihet
Den nye generasjonen oppvaskmaskiner tilbyr maksimal betjeningsfrihet. Du kan benytte den automatiske doseringen AutoDos med integrert PowerDisk, eller klassisk via doseringskammeret. Hvilket rengjøringsmiddel som benyttes, bestemmer du individuelt og til enhver tid.
Du trenger ikke å tenke på oppvaskmiddel ved hver vask, snarere først etter omlag én måned – for den innovative doseringsteknologien med hjelp av PowerDisk inneholder pulvergranu­lat for gjennomsnittlig 20 oppvaskomganger*. Dermed kan du oppleve en helt ny frihet. Tilsvarende med AutoStart*: Du trenger bare å programmere maskinen én gang, så vasker den første autonome oppvaskmaskinen i verden deretter automatisk til ønsket tid på ønsket dag. Det gjør hverdagen din enklere, og du kan nyte den enestående komforten.
I programmet ECO 50°CUtstyr modellavhengig – bildene er eksempler