Konsentrert kraft for raskt oppkok

Platetoppene fra Miele overbeviser ikke bare når det gjelder komfort og sikkerhet, de er også utstyrt med innovative teknologier som ExtraSpeed for elektriske platetopper, eksepsjonelt raske boosterfunksjoner og PowerFlex for induksjonstopper. Uansett hvilken type matlaging, enten med induksjon eller elektrisk, vil du nå oppnå et perfekt resultat enda raskere.
ExtraSpeed*
Mieles elektriske platetopper med ExtraSpeed er de raskeste elektriske platetoppene i verden*. Takket være nyskapende og eksklusiv Miele 3-komponents teknologi, bruker du opptil 35 % mindre tid du lager mat på Miele ExtraSpeed kokesoner*. Dette er mulig på grunn av intelligent timing, høyere effekt på varmeelementene og effektiv temperaturkontroll.
WaterBoost
Mieles induksjonstopper med WaterBoost tilbyr en stor 28 cm kokesone med opptil 5,5 kW maksimal effekt, for gryter med en diameter fra 24 cm. Med den høye effekten koker f.eks. 2 liter vann på 2,38 min. Og TwinBooster-funksjonen gir maksimal fleksibilitet, slik at alle kokesonene kan brukes samtidig.
TwinBooster
Med TwinBooster-funksjonen på trinn 2 kan effekten til to kokesoner kombineres i én. Dermed reduseres koketiden betydelig. Ved valg av Booster-trinn 1 blir det igjen nok effekt til å bruke den andre kokesonen.
PowerFlex
Det er ikke bare fleksibiliteten som er unik, men også hastigheten til PowerFlex-kokesonene – med en Booster-effekt på opptil 7,4 kW. Naturligvis kommer også PowerFlex med den velprøvde TwinBooster-teknologien.
Versjon: Januar 2015*Sammenlignet med en 15 år gammel Miele HiLight-toppEP 2001267 (patentert)Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler