Passer i (nesten) alle nisjer

Enten du planlegger nytt kjøkken eller vil erstatte noe i et eksisterende kjøkken: Mieles mikrobølgeovner kan integreres i de fleste vanlige nisjemålene.Rommet du har til rådighet, blir alltid optimalt utnyttet: De ulike produktene har ulike størrelser på ovnsrommet med passende dreietallerkener.
For små nisjer
Slik får du mest mulig ut av små nisjer: Produktet med kun 35 cm høyde passer perfekt også i overskap.SideControl-produktene med 17 liters ovnsrom er den ideelle løsningen for kjøkken med begrenset plass. Brukes til å varme opp mat og drikke eller tilberede snacks og andre ting på liten plass – til tross for størrelsen, er produktene fortsatt effektive. På dreietallerkenen med 28 cm diameter kan du plassere en tallerken eller flere små beholdere, slik som kopper.
Plassbesparende innbygging
Optimal romutnyttelse: Også denne nisjen finner du ofte i overskap. For innbygging anbefaler vi en ekstra blendingslist.SideControl-produktene med 17-liters ovnsrom er den ideelle løsningen for kjøkken med begrenset plass. Brukes til å varme opp mat og drikke eller tilberede snacks og andre ting på liten plass – til tross for størrelsen, er produktene fortsatt effektive. På dreietallerkenen med 28 cm diameter kan du plassere en tallerken eller flere små beholdere, slik som kopper. 
Optimal utnyttelse av høyskapet
Denne modellen passer perfekt i høyskap med standardbredde. For innbygging i denne nisjen anbefaler vi en ekstra blendingslist.
Mange mulige kombinasjoner
Sett sammen ditt individuelle utvalg av produkter: Produktene våre med TopControl-betjening kan godt kombineres med andre innbyggingsprodukter fra Miele, f.eks. en kaffemaskin eller en dampovn.Det store ovnsrommet i rustfritt stål er perfekt til å tilberede større retter, slik som kylling eller grateng. Dreietallerkenen med 40 cm diameter er svært fleksibel, og kan brukes til underlag for ulike beholdere, kopper eller tallerkener samtidig. Dermed blir mikrobølgen et godt verktøy når du vil tilberede mat med stil.
Uavhengig bruk 
Ingen nisje som passer? Da er den riktige løsningen et frittstående produkt som kan plasseres på benkeplaten. Ovnsrommet på 26 liter med en dreietallerken på 32 cm har plass til mangt: Tallerkner, boller eller flere små beholdere. 
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler