Perfeksjon med redusering

Innovativ teknologi i en eksklusiv, tidløs design har alltid vært målet for Mieles produktutvikling. Mieles ArtLine-designserie danner den nyeste generasjonen av innbyggingsapparater etter PureLine, som følger av akkurat dette mottoet. Den rene elegansen til den håndtakløse fronten er en interiørarkitektonisk suksess i toppklassen. Oppdag det første ekte kjøkkendesignet uten håndtak. De håndtakløse apparatene er tilgjengelig i fargene grafittgrå, obsidiansort og brillianthvit. Det er Miele. Det er "immer besser".
Miele ArtLine – et trendy fargekonsept.
Følg den nye fargetrenden innen kjøkkendesign med grafittgrå. Den mørke, kjølige tonen utstråler ren eleganse og understreker et diskret design. Den fjerner hardheten fra de rette linjene og gir kjøkkenet en enestående utstråling. Apparatene i Mieles ArtLine er også tilgjengelig i fargene obsidiansort og brillianthvit.
Miele ArtLine – et helhetlig kjøkken
En rekke Miele-produkter i den nye designen og tilpasset dine individuelle behov:
Mieles ArtLine – håndtakløs perfeksjon
Alle Mieles kjøkkenløsninger for ditt drømmekjøkken. Alt fra én kilde: I tillegg til innbyggingsapparatene i designserien Miele ArtLine kan vi tilby flere apparater for det hypermoderne kjøkkenet ditt. For en perfekt design i hver minste detalj – fra kaffemaskiner til platetopper.


Kaffemaskiner
Våre kaffemaskiner med bønnesystem er allroundere når det gjelder perfekt kaffe og kan integreres sømløst i en kjøkkendesign med ArtLine-produkter.


Kjøle- og fryseskap
Innebygde kjøle- og fryseskap holder maten fersk på en effektiv, førsteklasses og organisert måte. Du kan velge fra et imponerende utvalg av modeller.


Oppvaskmaskiner
Våre fullintegrerte oppvaskmaskiner kommer med Knock2Open, så de enkelt kan åpnes med ett bank.


Ventilatorer
Våre ventilatorer tilbys også i ulike modeller så de kan integreres harmonisk og sømfritt i enhver kjøkkendesign.


​Plate​​​​​​​topper
Våre HiLight-topper med eller uten induksjon kan integreres planlimt i benken og betjenes uten taster.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler