Miele

#Life Beyond OrdinaryNår teknologien er så intuitiv, kan du la kreativiteten blomstre.

Når man flytter grensene for perfeksjon og alt rundt en fungerer plettfritt, opplever man en helt spesiell tilstand. Da er alt i balanse – og man kan la kreativiteten sin få fritt spillerom.

Grensene for hva som er mulig forskyves, det er utfordringen som motiverer oss til å skape noe nytt og til å gå enda et skritt videre. Fordi vi ønsker å utvikle innbyggingsprodukter for kjøkken som revolusjonerer matlagingskunsten. Innbyggingsprodukter for kjøkken som vet hva du ønsker - før du vet det selv.

"Når man har frihet til å slippe kreativiteten løs, åpner det seg en verden av nye muligheter."
Kyle ConnaughtonEn mesterkokk med 3 Michelin-stjerner

En kunstner møter tre mesterkokker

For å feire den banebrytende lanseringen av innbyggingsprodukter for kjøkken, har vi samlet pionérer fra ulike kreative områder: Veivisende kjøkkenteknologier, tre av de mest renommerte mesterkokkene i verden og en enestående kunstner som skaper innovative blomsterinstallasjoner. Med dette fremragende kreative samarbeidet viser vi vår ambisjon om alltid å skape noe utenom det vanlige, på en helt ny måte.

Mesterkokkene Gaggan Anand, Kyle Connaughton og Helena Rizzo har mottatt mange utmerkelser – i form av Michelin-stjerner eller høye plasseringer på listen over «The World's 50 Best Restaurants». Azuma Makoto er en enestående japansk blomsterkunstner, som er verdenskjent for sine praktfulle blomsterskulpturer. Sammen tok de utfordringen med å finne ut til hvilket nivå de kunne heve kokekunsten sin, med de nye Miele Generasjon 7000-innbyggingsproduktene.

"Jeg har aldri gjort noe lignende – og jeg hadde heller aldri trodd at det var mulig."
Gaggan AnandBeste restaurant i Asia 2015–2018

Fra matretter som kokes i ild og is, og et øyeblikksbilde som kan spises, til installasjoner inspirert av naturens kraft – med sine kreasjoner har de fire løftet kunsten og det kulinariske til et helt nytt nivå.

Generasjon 7000. Vårt mest intuitive sortiment gjennom tidene.

Oppdag de mest revolusjonerende innovasjonene som vi noensinne har utviklet. En stekeovn som kan steke uten varme. Kjøkkenprodukter for innbygging, som kjenner deg igjen og kan jobbe sammen med deg. Og smarte teknologier som gjør det mulig å koble produktene med hverandre. Produktdesignet er ikke bare uvanlig intuitivt, men også på et usedvanlig høyt estetisk nivå.

Vi tror fullt og helt på det at teknologi virker inspirerende på kreativiteten og kan løfte det hele til et høyere nivå. Og når det skjer kan man gjennomgående oppnå perfekte resultater. Det er den typen engasjement, entusiasme og kvalitet som alle våre produkter tilpasses.