Miele

InnovasjonEssensen i vårt selskap

Ekte kreativitet ser man først når noen beveger seg ut av komfortsonen sin. Når man stiller spørsmål ved det som er vanlig, normen, det som allerede er dokumentert – da havner man der hvor aldri noen har vært.

"Teknologi skaper muligheter. Men det er bare begynnelsen."
Dr. Markus MieleKonserndirektør og medeier hos Miele

Vi er stolte over at vi som familiebedrift siden 1899 har bedrevet pionérarbeid innen produksjon av innovative produkter for bedrifter og for deg i ditt hjem. I over 120 år har vårt selskap nå stått for teknologi som ikke bare åpner nye muligheter: Den skjerper og styrker evnen til å glede seg over noe nytt, og stimulerer alltid kreativiteten. «Immer Besser» lyder vårt motto, som ble utformet av grunnleggerne Carl Miele og Reinhard Zinkann. Miele kjennetegnes fremdeles av denne ustoppelige trangen til å forbedre seg kontinuerlig, og til å heve produktene på et nytt nivå.

En verden av matlaging. Helt uten kompromisser

Ved matlaging trenger man friheten til å slippe fri sin kreativitet, uten begrensninger. Muligheten til å leve ut sin lidenskap uten å bli innskrenket. Med den nye Generasjon 7000 leverer vårt innovasjonsteam inspirasjon til et kreativt kjøkken. Med så fremragende teknologi at det føles som magi.

"Det å tilby støtte er fremtidens kjøkkenteknologi. Teknologien benyttes da kun når man trenger den, uavhengig av individuelle forkunnskaper eller ferdigheter."
Andreas EnslinLeder for Miele Design Center

Vi er engasjerte ingeniører og pålitelige partnere, og vi skaper lettfattelig teknologi som alltid ligger et skritt foran. De over 350 kjøkkenproduktene i det nye sortimentet tilbyr en hel verden av innovasjoner, som eliminerer unødvendige avbrudd. Mer enn noen gang ligger matopplevelsen i dine hender – og du kan skape noe uvanlig.

Den perfekte balansen. For en usedvanlig matlagingsopplevelse

For oss er den perfekte balansen en utvungen, friksjonsfri, fokusert og harmonisk tilstand, som man befinner seg i når alle bevisste handlinger er fri for unødvendige elementer og distraksjoner. Når alt går helt knirkefritt og man blir ett med oppgaven sin. Og når det føles som om man har oppnådd et nytt nivå av frihet, hvor alt skjer intuitivt og underbevisst.

"Et stort tyngdepunkt hos oss er å finne ut hvordan vi kan optimere teknologien, slik at livet kan gjøres enklere og mer behagelig."
Dr. Reinhard ZinkannKonserndirektør og medeier hos Miele

Miele gjør det mulig å konsentrere seg om matlagingen, uten å bli distrahert av unødige handlinger. Hver oppgave kan utføres intuitivt, bekvemt og komfortabelt, for ingenting er lenger komplisert. Du kan stole fullt og helt på kjøkkenproduktene dine – som en kompetent partner du alltid oppnår perfekte resultater med.

Med den nye Generasjon 7000 ønsker vi å tilby deg teknologi som faktisk hjelper deg. For en knirkefri matlagingsopplevelse, hvor det ikke bare handler om resultatet, men også om gleden man opplever under prosessen. Absolutt konsistens, omhu og ekspertise innen design, konstruksjon og anvendelse utgjør her forskjellen.