• Fri frakt for bestilling av tilbehør og rengjøringsprodukter med verdi over kr 500,-. For kjøp under kr 500,- tilkommer kr 159,- i frakt.

Poseløs støvsuger

Behov for hjelp?
Kategorier
15 produkter
Boost CX1 PowerLine - SNRF0
Gulvstøvsuger uten støvpose
for maksimal sugeeffekt i kompakt design. 
Lotushvit
Leveringsdato: Tilgjengelig på lager

Hvorfor velge en poseløs støvsuger?

 

Hvis du ønsker deg en poseløs støvsuger, har Miele støvsugeren for deg. Og her er grunnen:

  • Ingen behov for støvpose: Selvfølgelig trenger ikke poseløse støvsugere en støvpose. Dette sparer deg for penger, og du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for poser.
  • Allergivennlig: En poseløs støvsuger er ideell om du er plaget av allergier, særlig om du velger en modell med HEPA Lifetime-filter, som tar opp 99,999 % av selv de minste partikler, som finstøv og allergener. I tillegg har den hygienisk tømming av støvboksen klart mindre oppvirvling av finstøv sammenlignet med andre poseløse systemer.

Hva er fordelene med en Miele poseløs støvsuger?

 

Miele poseløse støvsugere har mange fordeler:

  • Det perfekte resultatet: Det beste rengjøringsresultatet takket være en kraftig motor som gir optimal luftføring, automatisk rengjøring av utblåsningsfilter uansett om det er et Hygiene-lifetime-filter eller et HEPA-lifetime-filter samt separate beholdere for grovstøv og finstøv.
  • Bekvemmelighet/kvalitet: Tømming av den poseløse støvsugeren er en lek. Komfortteleskoprøret til støvsugerne våre justeres enkelt til ønsket høyde og låses automatisk. I tillegg gjør DynamicDrive svinghjul det enkelt for deg å bevege deg i alle retninger.
  • Hygiene: På grunn av den spesialdesignede motorens høye effekt og ekstremt høye strømningshastighet, havner smuss og fine støvpartikler i separate beholdere. Dette gjør også tømming av støvsugeren hygienisk.

Kan du fortsatt ikke bestemme deg? Bruk guiden vår for å finne ut nøyaktig hvilken type støvsuger du trenger.

    To top of page