KVALITET FORUT FOR SIN TID

I MER ENN 120 ÅR HAR VI LAGET PRODUKTER FOR AT DE SKAL VARE.

Selv optimal ytelse betyr ingenting uten langvarig pålitelighet. Derfor kombinerer vi innovasjon med mesterlig håndtverk – med kjærlighet til hver detalj som sørger for at produktene våre holder ekstra lenge.

SIDEN 1899, HAR VI ALDRI SAGT OSS FORNØYD MED DET BESTE.

For oss er hver innovasjon mye mer enn en grunn til å feire. Det er en utfordring om å skape noe enda bedre. Derfor lager vi våre egne deler, støper jernet vårt selv. Vi lager til og med maskinene, som lager maskinene. Fordi streben etter perfeksjon er i vårt DNA. Vi kaller det: Immer besser.

Ytelse

10 000 TIMER MED TESTING* – DET ER BEVIS PÅ SANN YTELSE.

Der andre er fornøyde etter noen få runder med testing, er vi på langt nær ferdige. Noen bilmotorer testes i 3 000 timer - vi tester vår ytelse i inntil 10 000 timer*. Faktisk går 30 % av utviklingstiden til testing. For å sikre enestående resultater - år etter år.

LANG LEVETID ER SANN BÆREKRAFT.

Forestill deg, at du i stedet for å bruke mange produkter gjennom årenes løp - kun bruker ett. Ett hvor ytelsen fortsatt imponerer deg mange år frem i tid: ved å bruke mindre vann, mindre energi, mindre vaskemiddel. Så du forbruker mindre. Og gjør noe godt som varer.

*​For mer informasjon: miele.no/20years