Koronavirus Covid-19

Her finner du informasjon fra Miele i henhold til vår drift i forbindelse med koronavirus Covid-19, og hva Miele har gjort for å sikre sine kunder og ansatte for å minske spredningen av viruset.

Vi ønsker å ta vår rolle på alvor og følger nøye de råd som blir gitt av helsedirektoratet.

Informasjon fra Miele - Covid-19 (koronavirus)

Med utviklingen av koronaviruset (COVID-19) som har vært er vi opptatt av å opprettholde helse og sikkerhet for våre kunder og våre medarbeidere. Følgelig vil vi informere deg om hva Miele har gjort av grundige forberedelser for å opprettholde full drift på en trygg måte i denne situasjonen. 

 

Våre tjenester og leveringssikkerhet av produkter

Vi har nå en tilnærmet normal drift og vi tilstreber å fortsette med dette etter beste evne. Vi har produkter på lager, produksjonen går fortsatt som normalt ved våre fabrikker og vi får leveranser av deler som før. Vi følger utviklingen tett og vår situasjon kan på kort tid endre seg.

 

Kundeservice

Vår kundeservice er alltid klar for å hjelpe deg som kunde så raskt som overhode mulig, og vi svarer både på telefon og epost via kontaktskjema. 

Glem ikke at mange spørsmål finner du svar på i vår feilsøksguide eller på selvhjelpsvideoer på YouTube.
Tilbehør, forbruksvarer og reservedeler kan du bestille i vår nettbutikk på miele.no
Om du opplever lengre responstid enn normalt håper vi på forståelse for dette.

 

Serviceteknikere på hjemmebesøk

Våre Miele serviceteknikere er gjennom årlige kurs opplært, trent og utstyrt for å kunne håndtere mulige smitterisiko under et servicebesøk. Samtlige av våre teknikere gjennomgikk på nytt en slik trening der alle retningslinjene gitt av myndighetene ble gjennomgått i tillegg til en spesialisert smitteverntrening. 
Om du skal ha besøk av oss, og du eller noen i din husstand er syk, mulig syk eller i karantene, ber vi deg ta kontakt med oss for å booke om din avtale.

Før servicebesøk vil tekniker ta kontakt og forhøre seg om at kunden fremdeles er komfortabel med et besøk. Om vår tekniker får mistanke om at servicebesøket kan være en risiko for deg, dem eller andre kunder vil besøket avbrytes og et nytt besøk planlegges ved en senere anledning. 

Hvis du nylig har hatt besøk av en av våre serviceteknikere og du senere har fått påvist COVID-19 ønsker vi at du gir oss beskjed om dette på info@miele.no. Dette for at vi da kan igangsette riktige tiltak for å beskytte vår medarbeider fra å bringe smitten videre. 

 

Miele Center / Miele Outlet Nesbru

Vårt Miele Center og Outlet på Nesbru har åpent. Book gjerne tid for rådgivning eller kom innom oss for en handel av produkter, tilbehør eller reservedeler. 

Vi ber at alle besøkende har respekt for å holde en sikkerhetsavstand til vårt personale og til andre besøkende for å minimere risiko for smitte. 

Vårt rengjøringspersonale er ekstra nøye med daglig rengjøring av alle flater, og vårt personale er ekstra på passelig med bruk av håndsprit og munnbind.

 

Arrangementer

Vi avholder våre kokkekursene på Miele Experience Center på Nesbru.
Deltagere som kjenner seg syke eller har symptomer er anbefalt og holde seg hjemme. Vi tilbyr derfor tilbakebetaling av kursbeløp eller muligheten til ombooking til et senere kurs (hvis plass).
Har du spørsmål ta kontakt med oss på telefon 67 17 31 00 eller send oss epost info@miele.no

 

Takk for tilliten du har til Miele!
Vi vil gjøre alt vi kan for å møte dine forventninger til oss, opprettholde den best mulige kundeservice og følge nøye med hvilke råd som gis av regjeringen og folkehelseinstituttet fremover.                               
 

To top of page