Dalad Kambhu

En verdensborger med kulinarisk misjon.

Med sine kulturelle røtter fra Thailand og suksesshistorier fra New Yorks restauranthimmel, er Dalad Kambhu en sann inspirasjonskilde. Etter en modellkarriere er hun nå blitt en populær mesterkokk i Berlin. Med en helt egen visjonær stil gir hun den autentiske thaimaten et personlig preg. Selv uten tradisjonell utdanning innen den kulinariske kunstarten, har hennes lidenskapelige matlaging gitt henne den høyest tenkelige utmerkelsen – en Michelin-stjerne.

Dette lager hun maten med

Smart matlaging

TwoInOne

Innovative funksjoner

Stekeovn

«Det bør være flere kvinner i slike stillinger.»

Dalad Kambhu kommenterer at hun som eneste kvinne ble utmerket med en Michelin-stjerne i 2019.

Dalads historie

Dalad presiserer at hennes historie ikke handler om en modell som ble mesterkokk. Det handler om en kvinne som aldri gir opp: Hennes lidenskap for å lære noe nytt, eksperimentere og prøve ut ting, har latt henne utfolde sin sanne kreativitet som renommert kokk.

 

        

Banebrytende visjon

Streben etter matlaging med minimalt matsvinn

For Dalad er det viktig å kombinere sin lidenskap for matlaging med bærekraft. Derfor deler hun ofte tips for hvordan man kan redusere matsvinn og holde ingrediensene ferske så lenge som mulig. Små, men smarte oppbevaringsrutiner kan gjøre en stor forskjell – men hun går lenger enn som så: Hennes beslutning om å samarbeide med Miele beror på en felles interesse av å opptre bærekraftig, noe som blant annet illustreres av teknologier som PerfectFresh-hyller for kjøleskap, som holder grønnsakene ferske 5 x så lenge. Eller sous-vide-funksjonen for vakuumbasert forsegling av matvarer.

«Jeg håper å inspirere folk til å tenke seg om. Hvorfor ikke produsere snacks av potetskall? Fryse oppskårne brødskiver? Jeg ønsker at ideer som dette er det første man tenker på – før man bare kaster matvarene.»

 

         

 

Som fortryllet

Førsteinntrykket av Dalad er en rolig, tilbaketrukket og reservert person. Men ikke la deg lure. Hun er en ekte energibunt i elitekokkenes verden, og hun krever like mye av seg selv som av produktene som nyter privilegiet av å ha fått plass i hennes kjøkken.

Da hun bestemte seg for hvilket produkt hun først ville teste blant Mieles kjøkkenprodukter, falt valget på platetoppen TwoInOne. Den imponerende ytelsen og den integrerte ventilatoren gir henne all den kontrollen hun ønsker seg ved matlaging. Takket være PowerFlex XL når vannet sitt kokepunkt raskere. Med plass til fire store gryter eller stekepanner oppnår hun den nødvendige hurtigheten og fleksibiliteten til å leve sin kreativitet fullt ut.

Dalad bekrefter gjerne at platetoppen TwoInOne tilbyr maksimal ytelse og kontroll, slik at hun kan la kreativiteten få fri utfoldelse.

«Jeg har bodd 10 år i en by som aldri står stille. Derfor elsker jeg å investere all min energi i det arbeidet jeg gjør.»

 

Nå er det din tur

Klar, ferdig, lag mat!

Les mer

Helena Rizzo

Den utrolig talentfulle sjefskokken fra Brasil knytter en historie til alle ingrediensene hun bruker.

Gaggan Anand

Vinneren av «Asia's Best Restaurant» 2015–2018 gir alltid sine retter en helt ny rytme.

Azuma Makoto

Vinneren av «Asia's Best Restaurant» 2015–2018 gir alltid sine retter en helt ny rytme.

Kyle Connaughton

Michelin-kokken med 3 stjerner har satset på perfeksjon i sine ingredienser – fra deres opprinnelse til presentasjonen på tallerkenen.

Oppdag en ny verden innen matlaging med produktene i Generasjon 7000: Stekeovner, induksjonstopper, kaffemaskiner og mye mer.

Miele. Kvalitet forut for sin tid.

To top of page