Her hører friheten hjemme

Vårt innovative system Miele@home kobler sammen intelligente produkter og revolusjonerer hvordan man betjener dem. For mer fleksibilitet og komfort – både hjemme og i farta.

Miele@home

Enten du er hjemme eller på farten – nå kan du alltid stole på hvitevarene dine. Nettverksorganisering tilbyr nye muligheter som gir deg en enklere hverdag, mer komfort og trygghet. Med spesialutviklede funksjoner, mobil styring og en ny nettverksteknologi kan vi tilby et system som gir deg enda mer frihet og en mer effektiv og miljøvennlig hverdag: Miele@home.

Miele@mobile-appen gjør smarttelefonen eller nettbrettet til en praktisk hjelper i hjemmet.

Full kontroll til enhver tid

Miele@mobile-appen sørger for at alt er i orden hjemme, selv når du er på farten. Hvor lang tid har vaskemaskinen igjen? Er fryserdøren ordentlig lukket? Når kan steken tas ut av ovnen? Smarttelefonen gir deg beskjed.

Les mer

Er du ofte på farten? Kontroller enhetene i hjemmet via en app.

Vi har utviklet MobileControl* for at du skal få tilgang til enhetene dine til enhver tid, uansett hvor du er. Start oppvaskmaskinen direkte i appen, så står oppvasken skinnende ren og venter på deg når du er tilbake – også hvis det tar litt lengre tid på kontoret. Eller aktiver Superkjøl for å stille inn kjøleskapet på en lavere temperatur mens du er på farten, før du kommer hjem med et storinnkjøp.

* modellavhengig

Overraskelse for bestemor? Kjempelett med den riktige oppskriften.

Alle kan bake og lage mat med den nye oppskriftsfunksjonen i Miele@mobile-appen. Med smarttelefon eller nettbrett kan du raskt finne en passende oppskrift for kulinariske overraskelser og få en handleliste som hører til. Dermed er det enkelt å lykkes på kjøkkenet med deilige oppskrifter – også når man ikke er vant til å kokkelere på kjøkkenet hver dag.

Vaskemiddel og oppvaskmiddel? Kjøp det på nett.

Småting bør ikke spille så stor rolle i hverdagen. F.eks. om du har nok vaskemiddel til TwinDos-maskinen eller om det begynner å gå tomt for tabletter for oppvaskmaskinen. Maskinene sier automatisk fra når det begynner å minke på forhånd. Og med ShopConn@ct* kan du bestille alle produktene på nettet, fra smarttelefonen eller nettbrettet.

* avhengig av modell og land

Et bad til bestevennen? Med en smart assistent er det ikke noe problem.

I mange situasjoner foretrekker vi profesjonell hjelp, for eksempel når det gjelder perfekt tøypleie. Den interaktive Miele-assistenten anbefaler alltid det best egnede vaskeprogrammet. Enten det er yndlingsbamsen, en bomullsskjorte eller et silkesjal, veldig eller litt skittent – med Miele-assistenten får du alltid optimal tøypleie.

Et Smart Home er først intelligent når ventilatoren kommuniserer med belysningen i hjemmet.

Nå kan du ganske enkelt nyte øyeblikket, f.eks. i godt selskap på kjøkkenet. Med SuperVision har du full kontroll på produktene dine uten å sjekke smarttelefonen – se statusoppdatering for alle produkter i ett og samme produktdisplay.

LES MER

Full oversikt

Kaffemaskinen på, persiennene opp: I et Smart Home vet Mieles produkter hvordan en god dag begynner.

SmartStart elsker solen

Med SmartStart* bruker produktene automatisk strøm når den er så rimelig som mulig. Enten det er fra ditt eget solcellepanel eller når strømprisene er spesielt lave. Slik skånes ikke bare miljøet, men også lommeboken.

LES MER

Mieles produkter kan integreres i et eksisterende Smart Home-nettverk ved hjelp av sofistikerte partnerløsninger. Slik kan du nyte effektiviteten og komforten med et helhetlig hjemmenettverk.
Og takket være WiFiConn@ct kan du bruke ditt eksisterende WiFi-nett med en kjent teknologi.

Kanskje du også er interessert i

Discover the Miele Blizzard

Discover the Miele TempControl