For alt du er glad i.

Immer besser – for alt som er viktig for deg – det er Mieles kvalitetsløfte.

Det fortjener den aller beste kvalitet.

Og kvalitet er noe helt personlig. Vi vet at et kosedyr er mye mer enn en leke. Det er en trofast følgesvenn som beskytter oss, trøster oss og kjenner alle våre hemmeligheter. Ofte i mange tiår, og hvis vi tar godt vare på den – enda lenger. Et kjært kosedyr er noe helt spesielt. Og vi mener derfor at det fortjener den beste pleien vi kan tilby.

Bestemors håndknyttede teppe, favorittbarnekoppen eller den vakre kjolen fra Milano – hva ville livet vært uten tingene vi er glad i og som er tilknyttet våre beste minner? Slik tenker vi hos Miele: Vi vil at du skal kunne ta vare på skattene dine så lenge som mulig. Derfor fokuserer vi på kvalitet uten sidestykke, som du alltid kan stole på.

for alt du har kjært.

Vår motivasjon: Alltid bedre kvalitet.

"Ikke billigere, men bedre enn konkurrentene" – det har Mieles grunnleggere nå sagt i over et århundre. Hvordan Miele kontinuerlig implementerer dette mottoet, beskrives av Dr. Markus Miele og Dr. Reinhard Zinkann, vår fjerde generasjon av administrerende direktører.

Noe som ligger vårt hjerte nært: Mieles kvalitetsløfte.

Vi produserer alt selv og med lidenskap.

Fra metallstøperi og produksjon av plastdeler til motorutvikling og elektronikkproduksjon – vi produserer selv en stor del av komponentene for produktene våre.

Kvalitetskontroller under produksjonen.

Vi tester materialer for kompatibilitet og miljøpåvirkning, og selv under produksjon og montering utfører vi kontinuerlige kvalitetskontroller.

Hvert apparat testes 100 %.

Vi foretar ikke stikkprøver: Før levering, testes hvert enkelt apparat grundig, i henhold til våre egne krav, som av og til er strengere enn internasjonale forskrifter.

Enestående kvalitet og holdbarhet. Made by Miele.

Med Miele investerer du i kvalitet og slitestyrke. Det er godt å vite at nyanskaffelser fra Miele lønner seg på lang sikt.

Enestående, miljøvennlige materialer.

Når det gjelder kvalitet og holdbarhet har vi høye standarder. Derfor består våre husholdningsapparater hovedsaklig av metall, slik at de er både slitesterke og resirkulerbare.

Kvalitetsstyring med system.

På vårt hovedkontor i Gütersloh jobber 70 medarbeidere innenfor kvalitetsstyring, og på alle våre 12 kontorer jobber 250 kolleger med temaet kvalitet.

Førsteklasses produkter som gir deg glede.

Med lidenskap for stilren design: Miele ArtLine.

Sett standarder med Miele ArtLine, den håntakløse designserien for ditt moderne kjøkken med Touch2Open og SoftOpen-teknologi.

Konsentrert effektivitet: Mieles oppvaskmaskin G 6000 EcoFlex.

Takket være Mieles nye oppvaskmaskin G 6000 EcoFlex med QuickPowerWash og Mieles oppvasktabletter UltraTabs Multi blir all oppvask skinnende ren på bare 58 minutter.

Perfekt dosert renhet: Miele W1 med TwinDos.

Opplev TwinDos – et enestående system for flytende vaskemidler: Miele med TwinDos doserer vaskemiddelet nøyaktig og automatisk.