Dette er funksjonene du ikke visste du trengte

Det er mange detaljer å tenke på når du skal planlegge nytt kjøkken. Da kan det være fristende å sette hvitevarene lenger ned på planleggingslisten.

For en oppvaskmaskin skal tross alt kun vaske rent, og en ovn trenger vel strengt tatt bare over- og undervarme. Eller?

Mieles hvitevarer har funksjoner du kanskje ikke visste om, men som vil gjøre både matlaging og rengjøring mye enklere. Kombinert med Mieles unike kvalitet har du produkter som aldri svikter deg. Test dem ut – du vil definitivt ikke angre.

 

Med Mieles trådløse steketermometer får du ikke bare gradnøyaktig steking ved å måle kjernetemperaturen til kjøttet. Termometeret viser også hvor lang steketid som er igjen slik at du enkelt har oversikt over stekeprosessen.
PerfectClean-emaljen på Mieles bakebrett sørger for at ingen kake- eller pizzarester fester seg. Du kan dermed sløyfe bakepapiret fra handlelisten i uoverskuelig fremtid. 

Rent på rekordtid – med plass til alt

Hvor mange ganger har du måttet omrokere i oppvaskmaskinen etter middagsselskap for å få plass til alle vinglassene, men endt opp med å enten vaske for hånd eller kjøre maskinen i flere runder? Med plass til opptil 25 glass gjør Mieles oppvaskmaskiner prosessen betydelig enklere for deg. Egne glassholdere i underkurven sørger for at glassene står trygt plassert, mens bestikkskuffen øverst kan justeres inn på sidene slik at du enkelt får plass til lange stetter også i overkurven. Et eget vaskeprogram for glass, Perfect GlassCare, sørger for at glassene får den beste pleien.

Med QuickPowerWash-programmet får du i tillegg skinnende ren oppvask på bare 58 minutter. En perfekt funksjon i en travel hverdag. Oppvaskmaskinene åpner seg automatisk etter endt program, slik at alt blir fullstendig tørt.

I kombinasjon med oppvasktablettene UltraTabs Multi sørger vaskeprogrammet for perfekte vaske- og tørkeresultat på rekordkort tid. 
Den patenterte AutoOpen-funksjonen til Mieles oppvaskmaskiner sørger for at døren åpner seg automatisk etter at oppvasken er ferdig. Slik blir selv det som tørker sent, som vinglass, sølvbestikk og matbokser i plast, helt tørt. 

Dampet til perfeksjon

Hadde det ikke vært herlig å ha en funksjon som gjør den seigeste flatbiffen mør som indrefilet så å si uten arbeid? Da er svaret damp! Med Mieles dampovner og kombidampovner legger du simpelthen kun inn et vakuumpakket kjøttstykke i ovnen, velger ønsket kjernetemperatur, og lar den godgjøre seg der.

 

Skulle resten av måltidet ta mer tid enn planlagt, er det ingen fare. Jo lenger kjøttet får dampet seg, jo mørere blir det. Som en ekstra bonus er dampet mat både sunt og godt, da denne metoden bevarer smaken og næringsstoffene til råvarene du bruker. Trenger vi si mer?

 

Med damp bevares både smaken og næringsstoffene i mat. Dampet brokkoli  inneholder for eksempel hele 50 % mer vitamin C enn kokt brokkoli. 
Med sous vide bevarer du saftigheten, aromaene og teksturen i maten, og sikrer deg et resultat verdig en gourmetrestaurant på enklest mulig vis.

En hobbybakers drøm

Det er lite som slår duften av nystekt brød på morgenkvisten. Men gjærbaksten kan være lunefull, og resultatene står ikke alltid i stil med innsatsen. Da er det godt å ha en ovn som sikrer at bakingen blir perfekt, som Mieles stekeovner med KlimaPluss. Disse tilfører ovnen fuktighet i stekeprosessen til bestemte tidspunkter, noe som sikrer at brødet blir sprøtt på utsiden og mykt og luftig på innsiden. 

Med automatikkprogrammene til Miele blir bakingen i tillegg enda enklere. Ovnene har forhåndsinnstilte programmer for inntil 100 ulike retter, og du trenger hverken velge funksjon, temperatur eller tilberedningstid, men simpelthen kun retten du ønsker å lage, for eksempel "boller". Da gjør ovnen gjøre jobben for deg, og sikrer perfekte resultater på enklest mulig vis. 

Bakebrettene som følger med ovnene er belagt med en emalje som sikrer at ingen bolle- eller pizzarester sitter igjen. Du kan dermed sløyfe bakepapiret fra handlelisten i uoverskuelig fremtid. Og skulle du være uheldig å brenne noe fast i selve ovnen renser den seg selv ved hjelp av pyrolyse, som bryter matrestene ned til aske. Enkelt og greit!