5 gode grunner til å velge en oppvaskmaskin fra Miele

Oppvaskmaskinen – det uunnværlige hjelpemiddelet på kjøkkenet som sparer oss for både tid og rot.

Den viktigste oppgaven er så klart å gjøre oppvasken ren, men velger du maskin med omhu får du funksjoner med på kjøpet som gjør hverdagen på kjøkkenet enda enklere. Her er de fem beste grunnene til å velge en oppvaskmaskin fra Miele: 

1. Kvalitet du kan stole på

Du tenker kanskje ikke så mye over oppvaskmaskinen der den jobber jevnt og trutt med å gjøre oppvasken ren, men du merker det garantert den dagen den plutselig ikke virker, og skitne gryter og tallerkener hoper seg opp på oppvaskbenken. Da er det godt å vite at Miele ikke inngår noen kompromisser når det gjelder kvalitet. Som eneste produsent i bransjen tester Miele alle sine oppvaskmaskiner for en levetid på 20 år. Slik får du en oppvaskmaskin bygget for å vare.

2. Helt rent på rekordtid

Når du har behov for å få oppvasken raskt ren er vaskeprogrammet QuickPowerWash det perfekte hjelpemiddelet. I kombinasjon med oppvasktablettene UltraTabs Multi sørger vaskeprogrammet for perfekte vaske- og tørkeresultat på kun 58 minutter. Ren oppvask på minimalt med tid – ideelt i en hektisk hverdag!

3. Perfekt tørkeresultat

Irriterer du deg over glass og bestikk som fortsatt er fuktig når vaskeprogrammet er over? Det trenger du aldri mer gjøre med den patenterte AutoOpen-funksjonen til Miele. Døren til oppvaskmaskinen går automatisk opp ved slutten av vasketiden, og sørger for at selv det som tørker sent, som vinglass, sølvbestikk og matbokser i plast, blir helt tørt.

4. Smart og fleksibel innredning

Hvor mange ganger har du måttet omrokere i oppvaskmaskinen etter middagsselskap for å få plass til alt av vinglass og tallerkener, men endt opp med å enten vaske for hånd eller kjøre maskinen i flere runder? Mieles oppvaskmaskiner er laget for å utnytte plassen maksimalt ved hver vask, samtidig som du kan tilpasse innredningen perfekt til det som skal vaskes.

Gryter og panner? Da er det bare å justere opp overkurven og gjøre om underkurven til én stor flate. Store øser og stekespader? Bestikkskuffen er delt inn i tre justerbare seksjoner, og stort bestikk får enkelt plass i den midtre seksjonen når man senker høyden på denne. Det er heller ikke noe problem å vaske flere vinglass i en vaskeomgang ettersom disse står trygt plassert i egne glassholdere i underkurven, samtidig som du får plass til glass med stett i overkurven ved å skyve sidene inn på bestikkskuffen. Kombinert med riktig vaskeprogram, som «finvask» for vinglass, tar oppvaskmaskinen skånsomt og effektivt vare på alt du trenger å vaske.

5. En stille medhjelper

Den ideelle oppvaskmaskin er den som får alt rent uten at du merker at den er på. Derfor er Mieles oppvaskmaskiner laget for å arbeide så stille som mulig, noe som er en stor fordel i åpne kjøkkenløsninger. Med lydnivåer helt ned i 41 dB får du en særdeles stillegående og pålitelig medhjelper på kjøkkenet.